اصفهان , خیابان توحید میانی , نزدیک چهارراه پلیس ، نبش کوچه 14 - 03136285448 - 03136251197

دسته: آلمانی

رشته حسابداری در آوسبیلدونگ آلمان

♦ آموزشگاه آموزش زبان آلمانی اصفهان ♦

درباره رشته حسابداری در آلمان

امروزه رشته حسابداری یکی از مهم ترین رشته هایی است که نیاز به آن در تمام سازمان ها، ادارات، کارخانجات، سازمان ها و ... برای ثبت و ضبط گزارشات مالی و ارائه اطلاعات درست حس می شود و به جرات می توان گفت که یک سازمان بدون داشتن حسابدار دیر یا زود با مشکل مواجه خواهد شد. اطلاعات مالی که حسابداران در اختیار ذی نفعان یک سازمان از قبیل مدیر، سهام دار، سازمان ها و... قرار می دهد تاثیر بسیار زیادی در خط مشی و اهداف سازمان و همینطور سایر تصمیمات مهم آن خواهد داشت. در واقع با این سطح از نیاز به حسابدار می توان گفت بازار کار حسابداری در آلمان به گونه ای است که متقاضیان بعد از تحصیل در این کشور می توانند به راحتی وارد بازار کار حسابداری در آلمان شوند. از این رو تحصیل حسابداری در آلمان می تواند برای متقاضی مهاجرت به آلمان یک مسیر مناسب برای داشتن شغلی مناسب در آینده باشد.

 

شرایط تحصیل رشته حسابداری در آلمان

اطلاع از شرایط تحصیل رشته حسابداری در آلمان یکی از اولین مواردی است که دانشجویان متقاضی تحصیل حسابداری در آلمان به دنبال آن هستند. دانشجویان تمایل دارند تا بدانند چه مدارکی را برای تحصیل حسابداری در آلمان باید فراهم کنند و در چه مقاطعی امکان تحصیل رشته حسابداری در آلمان وجود دارد. در واقع دانشجویان باید بدانند که برای ورود به هر مقطع تحصیلی چه پیش نیازهایی باید داشته باشند، مدت تحصیل در آن مقطع چقدر است و چه هزینه هایی را باید بابت تحصیل خود در نظر بگیرند.

تحصیل کارشناسی حسابداری در آلمان

اولین مقطع تحصیلی که دانشجویان پس از اتمام دوره دبیرستان وارد آن می شوند دوره کارشناسی است که دانشجویان در آن مبانی علمی که وارد آن می شوند را می آموزند. دانشجویان متقاضی تحصیل رشته حسابداری در آلمان به طور معمول تمایل دارند تا در دانشگاه های دولتی آلمان تحصیل کنند که این موضوع در صورتی امکان پذیر است که دانشجویان تسلط کافی به زبان آلمانی داشته باشند و برای ورود به دانشگاه حداقل مدرک زبان آلمانی B1 تا B2 را داشته باشند. دانشجویانی که بتوانند به زبان آلمانی وارد دانشگاه های حسابداری آلمان شوند می توانند بدون پرداخت شهریه و به صورت رایگان در دانشگاه های دولتی تحصیل نمایند. تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان در دانشگاه های خصوصی نیز امکان پذیر است که دانشجویان با ارائه مدرک زبان آیلتس 6 و با پرداخت حداقل 20.000 یورو در سال می توانند تحصیل نمایند. به طور معمول تحصیل دوره کارشناسی رشته حسابداری در آلمان 3 الی 4 سال به طول می انجامد.

تحصیل ارشد حسابداری در آلمان

فارغ التحصیلان رشته حسابداری امکان تحصیل رشته حسابداری در آلمان و یا سایر رشته های حوزه امور مالی را خواهند داشت. با توجه به اینکه بازار کار حسابداری در آلمان و سایر کشورها بسیار خوب و پرتقاضاست و تقریباً نیاز به این شغل در تمام شرکت ها و بیزنس ها وجود دارد عموماً دانشجویان تمایل دارند تا برای تحصیل تخصصی تر دوره کارشناسی ارشد حسابداری را نیز پشت سر بگذارند. متقاضیان تحصیل دوره کارشناسی ارشد در آلمان با تسلط به زبان آلمانی همانند دوره کارشناسی می توانند در این کشور به صورت رایگان تحصیل نمایند و شهریه ای به دانشگاه پرداخت نکنند. هر چند تحصیل در دانشگاه ها دولتی رایگان است اما دانشجویان برای تحصیل در دانشگاه های خصوصی باید حداقل 20.000 یورو در سال شهریه پرداخت کنند. البته دانشجویان حتی در دانشگاه های دولتی هزینه کمی در زمان ثبت نام پرداخت خواهند نمود که بسیار ناچیز است. تحصیل دوره کارشناسی ارشد در رشته حسابداری در آلمان معمولاً حدود 1.5 الی 2 سال می باشد.

تحصیل حسابداری در آلمان در مقطع دکترا

تحصیل در دوره دکترا برای دانشجویان بین المللی در آلمان نیز امکان پذیر است و به طور معمول افرادی که بیشتر تمایل به انجام امور تحقیقاتی داشته باشند اقدام به تحصیل دکترا در آلمان می نمایند. دانشجویان در این مقطع معمولاً باید مسلط به بالاترین سطح زبان آلمانی و یا انگلیسی باشند و در یکی از حوزه های حسابداری سوپروایزر یا استاد راهنمایی پیدا کنند که در امر پذیرش آنها را یاری نماید. دانشجویان دوره دکترا معمولاً به مشغول کار بر روی پروژه های خود هستند و بیشتر مشغول کار بر مسائل تئوریک می باشند و در حدود 3 الی 5 سال در کشور آلمان به تحصیل می پردازند. دانشجویان در دوره دکترا به صورت رایگان تحصیلی می کنند و حتی بر اساس پروژه ای که بر روی آن کار می کنند حقوق هم دریافت می نمایند.

مدارک مورد نیاز پذیرش تحصیلی حسابداری در آلمان

دانشجویان برای دریافت پذیرش تحصیلی باید مدارک و اسنادی را تهیه نمایند و برای دریافت پذیرش به دانشگاه مربوطه ارائه نمایند تا در صورت تایید دانشگاه و یا اساتید بتوانند به متقاضی پذیرش تحصیلی در دانشگاه های حسابداری آلمان بدهند. دانشجویان بین المللی معمولاً باید حداقل معدل متوسط به بالا داشته باشند و مدارک خود را به زبان آلمانی ترجمه نموده و به دانشگاه ارائه نمایند. دانشجویان باید تمام مدارک هویتی و تحصیلی خود را آماده نمایند و فرم های مربوط به پذیرش دانشگاه را تکمیل نمایند تا بتوانند پذیرش دانشگاه را دریافت نمایند. از جمله مهم ترین مدارکی که دانشجویان برای پذیرش تحصیلی خود باید به دانشگاه ارائه نمایند می توانیم به موارد زیر اشاره نماییم.

  • پاسپورت معتبر
  • ریز نمرات تحصیلی
  • توصیه نامه از اساتید قبل
  • انگیزه نامه تحصیلی
  • نامه تمکن مالی
  • عکس

آوسبیلدونگ حسابداری در آلمانبه کمک آن آموزش های لازم را برای حضور موفق در بازار کار حسابداری در آلمان می بینند و حتی در طول دوره کارآموزی کرده و حقوق دریافت می کنند. البته دوره های آوسبیلدونگ در آلمان در رشته های متعددی بسته به نیازهای بازار کار در آلمان به متقاضیان آموزش می دهند که بسته به رشته مدت زمان متفاوتی دارد و برای دوره های حسابداری معمولاً متقاضیان حدود 3 سال آموزش می بینند. دانشجویان همزمان با تحصیل تئوری، دوره کارآموزی را نیز سپری می کنند و ماهیانه حدود 700 الی 900 یورو حقوق دریافت می نمایند و می توانند هزینه های زندگی خود را تامین کنند. دقت داشته باشید که این دوره ها نیز به زبان آلمانی برگزار می شود و دانشجویان باید تسلط کافی به زبان آلمانی داشته باشند.

گرایش های رشته حسابداری در آلمان

همانطور که می دانید رشته حسابداری یکی از رشته های زیر شاخه علوم انسانی است که خود شامل گرایش های متعددی می شود و هر کدام از این گرایش ها به صورت تخصصی به بررسی امور حسابداری و مالی می پردازند. به طور معمول دانشجویان در مقطع کارشناسی وارد گرایشات مختلف نمی شوند و پس از پشت سر گذاشتن این دوره، در بدو ورود به دوره کارشناسی ارشد گرایشات مورد علاقه خود را انتخاب نموده و در آن زمینه آموزش می بینند و در دوره دکترا نیز به صورت تحقیقاتی به بررسی گرایشات می پردازند. داشتن مدرک تحصیلی حسابداری یکی از شروط ورود به این گرایشات است و دانشگاه های حسابداری آلمان نیز بسیاری از گرایش های مختلف حسابداری را برای دانشجویان ارائه می کنند که برخی از مهم ترین این گرایش ها عبارتند از:

  • حسابرسی
  • حسابداری مالیات
  • قانون حسابداری
  • حسابداری مالی
  • امانتداری حسابداری
  • حسابداری هزینه
  • سیستم های اطلاعاتی حسابداری

هزینه تحصیل حسابداری در آلمان

همواره هزینه های تحصیل یکی از دغدغه های اصلی دانشجویان و خانواده هایشان برای اعزام دانشجو به خارج از کشور بوده است و دانشجویانی که قصد تحصیل حسابداری در آلمان را دارند نیز می خواهند از هزینه های تحصیل در آلمان مطلع شوند تا بتوانند در بودجه بندی هزینه های خود برآورد صحیحی داشته باشند. یکی از بزرگترین ویژگی های تحصیل در آلمان که هر ساله باعث می شود تا دانشجویان زیادی از کشورهای مختلف دنیا برای تحصیل وارد این کشور شوند امکان تحصیل رایگان به زبان آلمانی است. در واقع دانشجویان با تسلط به زبان آلمانی و دریافت پذیرش از دانشگاه های دولتی شهریه ای به دانشگاه پرداخت نخواهند کرد و صرفاً با پرداخت یک سری هزینه های ثبت نام و خدمات دانشجویی می توانند به ادامه تحصیلی بپردازند. البته دانشجویانی که برای تحصیل حسابداری در آلمان وارد دانشگاه های خصوصی می شوند معمولاً حداقل 20.000 یورو در سال باید شهریه پرداخت نمایند.

تحصیل رایگان حسابداری در آلمان

در عناوینی که تا به اینجای مقاله مورد بررسی قرار دادیم به صورت مکرر شرایط هزینه ای تحصیل حسابداری در آلمان را ذکر نمودیم و اینکه شرط اصلی برای شرایط تحصیل در این کشور چطور است. همانطور که ذکر شد دانشجویانی که به زبان آلمانی مسلط باشند و بتوانند مدرک زبان B2 آلمانی را برای ورود به دانشگاه ارائه دهند عملاً شهریه ای بابت تحصیل پرداخت نخواهند نمود و از تحصیل رایگان در آلمان بهره مند خواهند شد. توجه داشته باشید که با توجه به رایگان بودن تحصیل حسابداری در آلمان به زبان آلمانی، تقاضا برای تحصیل در این کشور بسیار بالاست و به همین دلیل دانشجویانی که شرایط تحصیلی بهتری داشته باشند در رقابت با سایر دانشجویان شانس بالاتری برای تحصیل رایگان در دانشگاه های حسابداری آلمان خواهند داشت. البته دانشجویان ایرانی علاوه بر موضوع پذیرش باید شرایط وقت سفارت و ریسک های ویزا را نیز برای تحصیل در آلمان در نظر داشته باشند.

معرفی بورسیه حسابداری در آلمان

دریافت بورسیه تحصیلی در آلمان برای دانشجویان بین المللی یکی از مواردی است که از اهمیت ویژه ای برای کاهش هزینه های تحصیل و زندگی آنها دارد و به طور معمول دانشجویانی که از نظر شرایط تحصیلی وضعیت خوبی دارند شانس بالایی برای دریافت کمک هزینه خواهند داشت. در واقع این بورسیه ها به منظور کمک برای ادامه تحصیل دانشجویانی است که استعداد بالایی در زمینه های مختلف دارند و نهادهای حمایتی قصد دارند تا با تامین بخشی از هزینه ها، دغدغه های مالی دانشجویان را به حداقل ممکن برسانند یا کاملا رفع کنند. البته لازم به ذکر است که امکان بورسیه شدن در مقاطع تحصیلی بالاتر برای داشجویان بیشتر است و داشتن رزومه تحصیلی و کاری عالی، مدرک زبان خیلی خوب، مقالات معتبر و ... در دریافت بورسیه تاثیرگذار است. برخی از بورسیه هایی که به دانشجویان رشته حسابداری در آلمان تعلق می گیرد عبارتند از:

نام بورسیه

شرایط بورسیه

Erasmus

بورسیه ای برای انتفال دانشجو در اروپاست که شرایط انتقال دانشجویان بین دانشگاه های مختلف را فراهم می کند.

انیشتین

برای تحصیلات تکمیلی بعد از دکترا توسط موسسه انیشتین به دانشجویان داده می شود.

DAAD

این بورسیه به طور معمول هزینه های تحصیل و زندگی و ... دانشجویان را تا حدود 1.000 یورو در ماه پوشش می دهد.

Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS)

بورسیه ماهیانه برای متقاضیان بین المللی زیر 30 سال است که باید عملکرد تحصیلی بالاتر از متوسط داشته باشند و در امور داوطلبانه فعالیت داشته باشند و در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا به دانشجویان تعلق می گیرد.

Deutschland Stipendium

این بورسیه ماهیانه حدود 300 یورو به دانشجویان با استعداد بین المللی در نظر گرفته می شود و به دانشجویان شایسته ارائه می شود.

 

آموزشگاه زبان آلمانی اصفهان

آموزشگاه زبان آلمانی اصفهان

آموزشگاه زبان آلمانی اصفهان

 

 

 

 

 

 




Scroll to Top